Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

PGB de testspecialist: verkoop, verhuur en projectadvisering. 

Historie

PGB is sinds 1986 actief op het gebied van testen en meten. Naast verkoop van meetinstrumenten is onder anderen het FitKit concept ontwikkeld en worden test en meetprojecten op locatie begeleid in samenwerking met diverse opdrachtgevers.

PGB kreeg landelijke bekendheid met de organisatie van de Veronica Fitrace. Op Meerdere locaties werden tot 600 deelnemers via meerdere testlijnen getest. Sportartsen van sport medisch adviescentra gaven bij de testresultaten uitleg en advies. 

 

Concept / Visie 

PGB maakt zich sterk voor betrouwbare fit- en gezondheidsmetingen, welke op laagdrempelige wijze op locatie uitgevoerd worden door gekwalificeerde testleiders. Het evenementenmodel van de Veronica Fitrace, werd vertaald naar het FitKit concept welke binnen onder anderen bedrijven en in Fysiotherapiepraktijken toegepast wordt.     

Hierbij is de test een middel. Met het testresultaat als vertrekpunt, worden deelnemers begeleidt tot persoonlijk doelen en gezonde leefstijl. Doelen die passen bij de deelnemer en realistisch zijn. Via een cyclisch traject van test-advies-begeleiding en hertest- advies enzovoort, wordt op positieve wijze gericht aan gedragsverandering en -behoud gewerkt. 

    

Netwerk van professionals

Met professionals gespecialiseerd in het uitvoeren van testen, het trainen van testleiders, maar ook in het ontwikkelen en produceren van testinstrumenten en -concepten wordt samengewerkt. Op deze manier kan snel opgeschaald worden, waardoor voor zeer diverse opdrachtgevers maatwerk geleverd kan worden.